Nog 3 weken
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Maureen
21 September 2008 | Nederland, Rotterdam
Ik denk een leuk gezin te hebben gevonden. Tara en Ken met hun drie kinderen Mackenzie Rose 17 jaar, Reilly 13 jaar en Sydney 6 jaar. Tara is 49 jaar en advocaat in Washington DC. Ken is 52 jaar en heeft een eigen bedrijf. Hij werkt thuis en zorgt voor de twee oudste. Ik heb de zorg voor Sydney.Ook hebben ze een hond die O'Malley heet.
Ze wonen in de staat Maryland in het plaatsje North Potomac. Dit is een half uurtje van Washington DC vandaan. Ze hebben erg veel familie en die komen veel langs dus het lijkt een gezellige boel te zijn.
Je kan gerust mailen dan probeer ik zo snel mogelijk antwoord te geven. Houd er wel rekening mee dat het daar 6 uur vroeger is.je kan me mailen op het adres mkalfs@planet.nl
Ik ga iedereen ontzettend missen,maar ook een geweldig jaar tegemoet!
23 September 2008 - 20:11
Denise (pabo):
Hoi Maureen!
Wat ontzettend leuk voor je dat je dit gaat doen. Spannend allemaal. Ik ga natuurlijk je verhalen lezen en hopelijk meegenieten...
Veel plezier!
Denise van Heumen (pabo hro) -
12 Oktober 2008 - 08:49
Margie:
Hoi Maureen,
Nog 1 nachtje slapen.
Uiteraard een goede reis.
x Margie -
wensen.veel sucses. -
19 Oktober 2008 - 11:51
Margie Scharff:
Hoi hoi,
Hoe waren je NY-se dagen?
En je eerste kennismaking met de familie?
Hier gaat alles zijn gangetje. S haar zus is
weer koortsvrij en zo. Ik heb 5 lesdagen gehad, waardoor mijn rugzak alleen maar gevuld wordt met tenniswijsheid!
x Margie
19 Oktober 2008 - 20:19
Maika:
Hey Mau,
Hoe is je vlucht geweest? En hoe bevalt het au-pair zijn? Ben erg nieuwsgierig.
Ik ben al druk staatsloten aan het kopen om een geldbedrag te winnen, zodat ik langs kan komen :D.
Lieve groetjes